Waarschuwing

Waarschuwing

Eventuele formulierwijzigingen zijn nog niet opgeslagen.

Weet je zeker dat je het formulier wilt verlaten?

Waarom deze kaart?

Op de Vakland kaart vind je een breed aanbod van leer- en werkplekken in de praktijk in Het Hogeland. Plaatsen voor werk- en snuffelstages, data en locaties voor opleidingen, workshops en open dagen. En ook vacatures voor (deeltijd) banen en vrijwilligerswerk. Altijd de moeite waard om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Of voor mensen in jouw directe omgeving. Veel van de opleidingen, cursussen of workshops zijn kosteloos of tegen een kleine eigen bijdrage. Kijk op de website van Vakland voor alle mogelijkheden: www.vaklandhethogeland.nl.

Voor aanbieders: ook graag op de kaart?

Ben je een aanbieder van een opleiding, cursus, workshop en/of werk- en leerplek? Maak dan een account aan en plaatst je profiel en aanbod op de kaart. Het is een gratis. Vakland neemt wel contact met je op om zaken af te stemmen en jouw aanbod verder te verspreiden.

Over Vakland

Vakland stimuleert en faciliteert ontwikkeling voor iedereen! Leven Lang Leren door te doen, met Het Hogeland als klaslokaal. We willen alle inwoners (tussen ‘0 en 100 jaar’) concrete, aantrekkelijke en laagdrempelige faciliteiten bieden. Zodat ze zich kunnen ontwikkelen op diverse vakgebieden. Als basis voor werk of vrijwilligerswerk, als bijscholing, omscholing of verbreding. Via praktisch leren, afwijkend van formele lesprogramma’s. Met indien gewenst een bewijs van deelname, certificaat, schoolverklaring of diploma. Vakland is gestart in januari 2021 als een 3-jarig programma binnen het Nationaal Programma Groningen. Het is de bedoeling dat Vakland na 2023 voortgezet wordt als een activiteit van de Gebiedscoöperatie Het Hogeland. Kijk voor meer informatie op: www.vaklandhethogeland.nl.

Bronvermelding

Deze dienst maakt gebruik van de ESCO-classificatie van de Europese Commissie.

Privacy

De online Vakland Kaart en de ‘Dit wil ik dus doen’-test is ontwikkeld door dit-Werkt te Groningen in opdracht van de stuurgroep van Vakland Het Hogeland. De verwerking van eventuele persoonsgegevens vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de gebiedscoöperatie Het Hogeland. Mocht je nog vragen hebben, ook in het kader van privacy of gegevensbescherming, mail dan naar info@vaklandhethogeland.nl